PIC Időgyűjtés

Flight hour building in the heart of Europe, Budapest

Mentorált repült idő gyűjtés

Szerezz értékes repülési tapasztalatot és éld át életed kalandját Európa legizgalmasabb repülőtereit felfedezve. Tapasztalt oktatóval repülve segítséget kapsz az eligazításban, a navigálásban és mindenben, ami a repülési képességeid csiszolásához szükséges. Az óragyűjtó repülések során a haladó modulok sikeres elvégzéséhez szükséges készségeket is gyakoroljuk, hogy aztán a CPL vagy IR képzést a minimálisan szükséges óraszámmal tudd teljesíteni, időt és pénzt takarítva meg.

Tapasztalatot szerzel parancsnokpilótaként nemzetközi repülések tervezésében és végrehajtásában, Garmin glass-cockpit kezelésében, miközben folyamatosan fejlődik a repülőgépvezető képességed is. Gyűjtsd nálunk a repült órákat, és használd ki az alábbi előnyöket:

Repülőgép

Az új Pipistrel Virus SW 121 típussal fogunk repülni, amely kategóriájában a legfejlettebb 2 üléses EASA típusengedéllyel rendelkező repülőgép. Kényelmes belső terével, kétképernyős Garmin glass-cockpittal, hidraulikusan állítható (constant-speed) légcsavarjával és robotpilótájával ideális utazó repülőgép.

Éjszakai VFR repülésre is alkalmas, 120 kts utazósebességgel, 1000 fpm emelkedési sebességgel, 1189 km hatótávval. A maximális biztonságot a beépített ballisztikus mentőernyő biztosítja, ami vészhelyzet esetén az egész repülőgépet lehozza a földre.

A Virus SW 121 a legmodernebb navigációs és kommunikációs berendezésekkel van felszerelve, amelyeket ki is használunk a CPL-hez szükséges alapvető műszeres repülési eljárások elsajátításában.

Quality hour building in a glass cockpit aircraft
Hour Building in a glass cockpit Pipistrel aircraft

Időgyűjtés árak

Akár egy óra repülésre is lehetőség van, viszont a hosszútávú időgyűjtőknek egyre növekvő árkedvezményt biztosítunk.

A repülések megkezdésének feltétele érvényes EASA 1. vagy 2. osztályú orvosi minősítés, és legalább PPL szakszolgálati engedély.

Egy kis kedvcsináló

Szinte lehetetlen megmutatni 6 képen azt a fantasztikus látványt, amellyel az időgyűjtő repülések során találkozunk. De megpróbáljuk!

Érdekel?

Ha szeretnéd elkezdeni az időgyűjtést, vagy még bármi kérdésed lenne, látogass el a dedikált időgyűjtés weboldalunkra!