Légi reklám

01.
Tervezés

Segítünk megrajzolni az elképzelését

02.
Gyártás

Legmodernebb technológiával a látványos eredményért

03.
Repülés

Megrendelő kívánsága szerinti helyszíneken és időben

04.
Kiértékelés

Másodpercenkénti GPS log a legnagyobb elégedettségért

Szárnyaló üzenet, amire mindenki felkapja a fejét

A légi reklám nem egy dömpingszerű televíziós vagy rádiós reklámblokk egy eleme, nem egy a sok óriásplakát közül, hanem az adott időintervallumban és térben az egyetlen jól látható médium. Se előtte, se utána nincs reklámfolyam, ami törli (de legalábbis rontja) a látottakat. Mindez akkor, amikor a fogyasztó éppen kikapcsolódik, vagy utazik – azaz fejben rendelkezik lekötetlen vegyértékekkel.

A nyári hónapokban Budapest is szinte üres, az emberek nagy része nyaral. A szabadságukat töltők szívesen választják a Balatont és a Velencei-tavat nyaralás céljából, ahol is idejük nagy részét a szabadban töltik. A levegőben szálló transzparens különlegességével kelti fel az emberek figyelmét, ösztönzi őket arra, hogy a szokatlan hang hallatán megkeressék szemükkel a repülőgépet, ezáltal a reklám üzenete is eljut hozzájuk.

Médiakutatással foglalkozó cégek felmérései igazolják, hogy az egyik legeredményesebb közterületi megjelenés a légi reklám. Figyelemfelkeltő ereje meggyőző, és abban az időszakban is eléri a fogyasztókat, amikor pihennek, és tradicionális reklámhordozók útján (TV, rádió, újság hirdetés) nehezen elérhetőek. A légi óriásplakát – ellentétben a többi reklámhordozóval – olyan megjelenési lehetőség, ami akkor éri el a fogyasztókat, amikor azok legkevésbé sem számítanak rá. Mivel egyszerre nagyon nagy számú közönséghez jut el ilyen módon az információ, fajlagos költsége rendkívül kedvező.

Bemutatkozás

Tevékenységünket és szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy ügyfeleink akár tervezett megjelenéssel, vagy akár csak elképzeléssel rendelkezve is teljes körű hátteret és megvalósítást kapjanak.

Gyártó partnerünk üzeme széles formátumú digitális nyomtatóval, számos kiegészítő és segédberendezéssel, szerszámokkal felszerelve biztosítja a termelés mennyiségi és minőségi elvárásainak maradéktalan kiszolgálását. A folyamatos kutatásnak és fejlesztésnek köszönhetően igyekszünk mind újabb, érdekesebb, látványosabb megjelenési lehetőségeket biztosítani ügyfeleinknek.

A különböző kampányok során maximálisan együtt dolgozunk a megrendelővel. Ez azt jelenti, hogy a repüléseket mindig egyeztetve, és dokumentálva végezzük. A kampány alatt folyamatosan kapcsolatban vagyunk az ügyféllel és kérésére azonnal biztosítjuk a megjelenést. A kampány végén pedig mindig elemezzük az ügyfél visszajelzését, értékelését és a mi tapasztalatainkat.

Megrendelőink elégedettsége a legfontosabb cél számunkra, egyben fokmérője munkáink minőségének. Bízunk benne, hogy Önt is elégedett partnerünkként üdvözölhetjük!

Légi reklám árak, ajánlatkérés

Kérje egyedi árajánlatunkat az alábbi elérhetőségeken:

Magyar Balázs
+36 20 287 7955
balazs@skyhawk.hu