Pilótaképzés

Moduláris képzéseink

Pilótaképzés moduljainkat úgy alakítottuk ki, hogy akár a hobbirepülés, akár a nagygépes világ a cél, nálunk megtalálod a megfelelő képzést. Bázisrepülőterünk a Budapesthez közeli Gödöllőn található, ahol tapasztalt oktatók, és a piac egyik legmodernebb és legbiztonságosabb kiképző repülőgépe vár rád. Időbeosztásban nagyon rugalmasak vagyunk, nálunk az év minden napján van képzés és repülés, ha az időjárás alkalmas a repülésre. Akár hétvégén is, ha akkor szeretnél repülni. Így a pilótaképzés könnyen beilleszthető akár tanulás vagy munka mellé is.

Hour Building in a glass cockpit Pipistrel aircraft
Light Aircraft Pilot Licence

LAPL képzés

Szabadidős célú pilóta-szakszolgálati engedély, amellyel maximum 2.000 kg felszállósúlyú és maximum 1 pilóta és három utas befogadására alkalmas, egymotoros repülőgépet vezethetsz.

Private Pilot Licence

PPL képzés

Magánpilóta szakszolgálati engedély. A kezdő lépcső ahhoz, hogy hivatásos pilóta váljon belőled. (Ehhez a PPL képzés után még újabb engedélyek megszerzése szükséges)

Quality hour building in a glass cockpit aircraft
NVFR képzés
Night Visual Flight Rules

NVFR képzés

Éjszakai jogosítás. Az LAPL vagy PPL képzésed befejezése után kezdheted el NVFR képzésedet, amelynek sikeres elvégzése után repüléseid már nem korlátozódnak nappalra, azaz repülhetsz napnyugta után, napkelte előtt is.

Áraink tartalmazzák az elméleti képzést, repülőgép és oktatói díjat a fent részletezett óraszámokban, biztosítást, leszállási díjakat, vizsgadíjakat.

Tedd meg az első lépést!

Gyere el egy bevezető repülésre, ahol testközelből élheted át a pilótaképzés csodálatos világát, megismerkedhetsz a repülőgépünkkel, és barátságos oktatóinkkal