Repülőgép Vezetés

Hour Building in a glass cockpit Pipistrel aircraft

Legyél Te a pilóta!

Próbáld ki a repülégép vezetést egy profi oktatópilóta mellett!

Mindig is vonzott a repülés világa? Szeretnél többet megtudni a pilóták munkájáról, a repülőgép vezetésről? Akkor ez a program Neked szól!

Az egy óra hosszú program első részében érthető és gyakorlatias módon megbeszéljük a repüléshez szükséges alapvető ismereteket. Közösen előkészítjük a repülőt, majd következik a legizgalmasabb rész, a 30 perc repülés, ahol felszállás után már a Te kezedben lesz az irányítás! Mindez természetesen a legnagyobb biztonság mellett, az ország egyik legújabb és legmodernebb oktató repülőgépén.

A programról

Gödöllő Repülőtéren találkozunk az egyeztetett időpontban, majd kezdetét veszi a földi előkészítés. Megbarátkozunk a repülőgéppel, a műszerekkel, érthetően átvesszük a repülés alapjait, és közösen megtervezzük az útvonalat.

Felszállás után indul az igazi kaland, hiszen nem egy egyszerű sétarepülés kezdődik. Aktívan részt vehetsz a repülőgép irányításában, és navigálásban. Repülőgépünk kifejezetten oktatásra kifejlesztett típus, nagyon barátságos és biztonságos repülési tulajdonságokkal, így szinte garantált a sikerélmény.

Leszállás után szívesen válaszolunk minden felmerülő kérdésre. Ha pedig téged is megcsapott a légcsavar szele, örömmel bemutatjuk a pilótaképzés lehetőségeit, legyen akár hobbi, akár hivatásos.

Merre repülhetünk?

Készülünk egy remek útvonallal, ahol az élmény mellett a látvány sem marad el. Látni fogjuk Gödöllőt, Hungaroringet, Megyeri hidat és Budapestet is. Egyedi útvonalat szeretnél? Semmi akadálya! Vedd fel velünk a kapcsolatot, és együtt megtervezzük.

Repülőgép

2018-as gyártású Pipistrel Virus SW 121 típusú, Garmin glass cockpittal, kényelmes bőrülésekkel és robotpilótával felszerelt kétszemélyes oktató és sportrepülőgép. A piac egyik legbiztonságosabb és legjobb repülési tulajdonságokkal rendelkező típusa, ezt bizonyítja, hogy többször is elnyerte az egyik legrangosabb NASA díjat. A repülőgépbe egy olyan mentőernyő van felszerelve, ami vészhelyzet esetén az egész gépet biztonságosan lehozza.

  • Utazósebesség: 240 km/h
  • Felszállási úthossz: 120 m
  • Hatótáv: 1200 km
  • Maximális ülésterhelés: 110 kg

Árak

A 60 perces program díja 1 fő részére bruttó 54 900 Ft, amely minden felmerülő költséget tartalmaz:

Repülőgép vezetés ajándékba

Ha egy igazán emlékezetes meglepetéssel készülnél idén, repülőgép vezetés programunkat ajándékba is adhatod!

Személyre szabott ajándékutalványt küldünk, amit a címzett 365 napig használhat fel. Megrendeléshez töltsd ki a lenti Ajándékutalvány Rendelés űrlapot, ezután e-mailben elküldjük a fizetési tudnivalókat. Sikeres fizetés után küldjük is a friss és ropogós személyre szabott utalványt e-mailben.

Mindezt kevesebb, mint egy nap alatt, így utolsó pillanatban ajándékozóknak is remek választás!

Ajándékutalvány Rendelés

Nem kötelező megadni, de ha ki van töltve, ráírjuk az ajándékutalványra
Erre a címre fogjuk kiállítani a számlát

Információ, Jelentkezés

Ha bemutató repülésre szeretnél időpontot foglalni, ajándékutalványt beváltani, vagy kérdésed van:
Írj e-mailt, amire igyekszünk nagyon hamar válaszolni.
Ha még ennél is gyorsabban szeretnél elérni minket, keress bátran telefonon!

Magyar Balázs

Ezt a bemutató repülést a Skyhawk Aviation képzőszervezet (HU.DTO.0007) 965/2012 EU rendelet 9. pontja (introductory flight) szerint végzi.